اداره تربیت بدنی برگزار کرد:

برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی

به همت اداره تربیت بدنی ، دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی روز دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵  با حضور در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران در پیاده روی همگانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شرکت نمودند. در این برنامه که به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی ، توسط معاونت ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم برگزار شد؛ مسئولین عالی رتبه وزارت ورزش و جوانان، اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان دانشگاههای تهران حضور داشتند و برنامه های متنوعی به همین مناسبت اجرا شد

همچنین همایش پیاده روی در دانشگاه نیز که  به همین مناسبت صبح امروز چهارشنبه مورخ  ۹۵/۷/۲۸ در مجموعه ورزشی دانشگاه برگزار گردید با استقبال بی نظیر همکاران ، اساتید و دانشجویان همراه بود. در این مراسم آقایان دکتر منظمی و دکتر طهماسبی در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر از همه شرکت کنندگان در همایش پیاده روی ، در خصوص اهمیت ورزش و تامین سلامت به عنوان یک نیاز ضروری در دنیای امروز به ایراد سخن پرداختند. اجرای مراسم ویژه باستانی نیز از نکات بارز این برنامه بود. شایان ذکر است در این همایش به ۴۰ نفر از شرکت کنندگان جوایز ورزشی و یک دستگاه دوچرخه به عنوان جایزه ویژه به قید قرعه اهداء شد.