ايام و ساعات پاسخگويي به تماس هاي تلفني امور دانش آموختگان

اطلاعیه اداره آمور دانش آموختگان

نظر به حجم قابل توجه امور اداره دانش آموختگان و به منظور تسریع در انجام امور مربوط به صدور مدارك تحصیلی و ارسال پاسخ به مکاتبات و درخواستها، پاسخگویی به مراجعین توسط کارشناسان، صرفاً روزهاي یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۸ الی ۱۲ امکان پذیر بوده و اداره امور دانش آموختگان از پذیرش مراجعین در خارج از ساعات و ایام تعیین شده معذور میباشد. دانش آموختگان گرامی در صورت مراجعه در غیر از ایام و ساعات مذکور، میتوانند با مراجعه به واحد ثبت نام (طبقه همکف –اتاق ۱۰۳ – آقاي جفایی) نسبت به اخذ و تکمیل فرم درخواست انجام خدمات اقدام نمایند.بدیهی است درخواستها در اسرع وقت بررسی و نتیجه اقدام، حداکثر ظرف ۱۵ روز کاري، از طریق تلفن یا ایمیل به اطلاع دانش آموختگان عزیز خواهد رسید.

ايام و ساعات پاسخگويي به تماس هاي تلفني با اداره امور دانش آموختگان

نظر به حجم قابل توجه امور مربوط به اداره دانش آموختگان و به منظور تسريع در انجام امور مربوط به صدور مدارك تحصيلي و ساير امور اين حوزه، امكان پاسخگويي تلفني صرفاً در ايام و ( ساعات مندرج در جدول ذيل مقدور مي باشد. خواهشمند است از تماس تلفني در غير از ايام و ساعات اعلام شده خودداري فرماييد.(شماره تلفن دانشگاه ۹ الي ۲۲۹۷۰۰۶۰)