اداره امور خوابگاه ها اعلام کرد: ادامه تعطیلی خوابگاه‌های دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره امور خوابگاه ها، خوابگاه‌های دانشگاه تا اطلاع ثانوی و ارائه دستورالعمل های جدید ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا تعطیل است.

ضمن آرزوی صحت و‌ سلامتی برای دانشجویان گرامی، با عنایت به اهمیت سلامتی شما عزیزان و هم گام با سیاست ها و دستورالعمل های ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا، و دستورالعمل صادره در خصوص ادامه فعالیت های برخط آموزشی دانشگاه، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند در راستای پیشگیری و کنترل این ویروس و شکستن زنجیره انتقال و کنترل همه گیری بیماری کرونا هیچ یک از خوابگاه‌های دانشگاه قبل از عادی شدن شرایط و اطمینان از عدم شیوع بیماری کرونا بازگشایی نخواهد شد.

بدیهی است متناسب با دستورالعمل ها ،تصمیمات و سیاست های ستاد ملی مدیریت و‌ مقابله با بیماری کرونا و همچنین مصوبات هیات رییسه دانشگاه هرگونه اخبار و اطلاعیه های جدید از طریق پایگاه اطلاع رسانی و وبسایت روابط عمومی دانشگاه به اطلاع دانشجویان عزیز رسانده خواهد شد.