اخذ مجدد رتبه الف توسط نشریه فناوری آموزش در ارزیابی سال ۱۴۰۱ وزارت عتف

آقای دکتر مجتبی قربانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از کسب رتبه الف نشریه فناوری آموزش دانشگاه برای دومین بار متوالی خبر داد.

دکتر قربانی در خصوص نشریه علمی «فناوری آموزش» گفت: این نشریه از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را به صورت فصلنامه آغاز کرد و در هفدهمین سال فعالیت خود قرار دارد که در حال حاضر ۶۷ شماره از این نشریه به سردبیری دکتر حمیدرضا عظمتی، دکتر مهرک رحیمی و مدیر مسئولی دکتر موسی مظلوم، مدیر اجرائی دکتر روشن احمدی و با همکاری ۱۷عضو هیأت تحریریه داخلی و خارجی و داوران حاذق از سطح کشور به چاپ رسیده و در فهرست نشریات هسته پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) قرار دارد.

دکتر قربانی کسب این موفقیت که نتیجه تلاش و دلسوزی کلیه دست اندرکاران مجموعه پرتلاش نشریه فناوری آموزش می باشد را به مجموعه بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی تبریک عرض می نماید.

منبع اصلی خبر

معاونت پژوهش و فناوری