اجرای موفقیت آمیز ۲ طرح پژوهشی با عنوان: انجام تحقیقات و اجرای توان افزایی جامعه محلی در ۵۱ روستای چالدران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، ۲ قرارداد پژوهشی با عنوان “انجام تحقیقات و اجرای توان افزایی جامعه محلی در ۲۱ و ۳۰ روستای چالدران”، که بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و بنیاد علوی منعقد شده بود، با موفقیت به پایان رسید.

آقای دکتر حسن جعفری افزوند: طرح توان افزایی جامعه محلی به عنوان يك رهيافت مهم توسعه اي در دو دهه اخير در دنيا مطرح شده و دركشور ما نيز مورد توجه برنامه ريزان و سياست گذاران دستگاه هاي دولتي و عمومي قرار گرفته است. ایشان همچنین افزودند، رویکرد اصلی این ۲ قرارداد در راستای سیاست های طرح محرومیت زدایی در شهرستان چالدران با هدف ایجاد اشتغال و حمایت از کسب و کارهای خرد در ۵۱ روستای آن شهرستان بود که از اوایل سال ۹۷ آغاز و در انتهای سال ۱۳۹۹با موفقیت به پایان رسید.