آخرین مصوبات و مذاکرات هیات رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیست و نهمین نشست هیات رئیسه دانشگاه در سال ۱۴۰۱، صبح روز دوشنبه نهم آبان ماه در سالن جلسات حوزه ریاست تشکیل شد.

بر اساس دستور جلسه این نشست هیات رئیسه، آقای دکتر قربانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری به ارائه گزارشی از شاخص های پژوهشی و فناوری دانشگاه پرداخت و راهکارهایی را به منظور ارتقای وضیت موجود و دستیابی به شاخص های مطلوب و نیز کیفیت بخشی به محصولات در راستای ماموریت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی ارائه نمود.

گفتنی است، بحث و تبادل نظر در خصوص جریانات اخیر حاکم بر محیط های دانشگاهی به طور مفصل در این نشست هیات رئیسه صورت گرفت. بررسی چند درخواست فرصت مطالعاتی و درخواست های مرخصی و همچنین اختصاص تنخواه به منظور برگزاری هفته ملی پژوهش و فناوری نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

dav