آخرین جلسه گردهمایی سال ۱۴۰۰ حوزه معاونت دانشجویی

به گزارش دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه جلسه گردهمایی حوزه معاونت دانشجویی روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ در سالن شهید باهنر با حضور پرسنل حوزه معاونت دانشجویی و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید برگزار گردید .

در ابتدای این گردهمایی دکتر میر محمدی معاون محترم دانشجویی پس از قرائت دعای تحویل سال وعرض خیرمقدم وخدا قوت ،ضمن تشکر وقدردانی از یکسال تلاش وکوشش همکاران ومرور عملکرد هر یک از واحدها در سالی که گذشت ،آرزوی صحت ، سلامتی وشادی برای کل مجموعه نمودند.

در ادامه دکتر شیری مدیر محترم دانشجویی ضمن تبریک پیشاپیش نوروز ۱۴۰۱ اشاره ای به زحمات پرسنل مجموعه داشته وتاکید نمودند علاوه بر رعایت قوانین ،مشکلات دانشجویان را پیگیر بوده ودر جهت آماده سازی فضا ها جهت پذیرش دانشجویان اقدامات لازم را مبذول فرمایند .

سپس در ادامه مراسم حضار محترم نیز آرزوی سالی پر از برکت خیر وسلامتی نموده ومسائل مربوطه را در میان گذاشتند .