ایام و ساعات پاسخگویی به تماس های تلفنی امور دانش آموختگان

اطلاعیه اداره آمور دانش آموختگان

نظر به حجم قابل توجه امور اداره دانش آموختگان و به منظور تسریع در انجام امور مربوط به صدور مدارک تحصیلی و ارسال پاسخ به مکاتبات و درخواستها، پاسخگویی به مراجعین توسط کارشناسان، صرفاً روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۸ الی ۱۲ امکان پذیر بوده و اداره امور دانش آموختگان از پذیرش مراجعین در خارج از ساعات و ایام تعیین شده معذور میباشد. دانش آموختگان گرامی در صورت مراجعه در غیر از ایام و ساعات مذکور، میتوانند با مراجعه به واحد ثبت نام (طبقه همکف –اتاق ۱۰۳ – آقای جفایی) نسبت به اخذ و تکمیل فرم درخواست انجام خدمات اقدام نمایند.بدیهی است درخواستها در اسرع وقت بررسی و نتیجه اقدام، حداکثر ظرف ۱۵ روز کاری، از طریق تلفن یا ایمیل به اطلاع دانش آموختگان عزیز خواهد رسید.

ایام و ساعات پاسخگویی به تماس های تلفنی با اداره امور دانش آموختگان

نظر به حجم قابل توجه امور مربوط به اداره دانش آموختگان و به منظور تسریع در انجام امور مربوط به صدور مدارک تحصیلی و سایر امور این حوزه، امکان پاسخگویی تلفنی صرفاً در ایام و ( ساعات مندرج در جدول ذیل مقدور می باشد. خواهشمند است از تماس تلفنی در غیر از ایام و ساعات اعلام شده خودداری فرمایید.(شماره تلفن دانشگاه ۹ الی ۲۲۹۷۰۰۶۰)