روابط عمومی دانشگاه خبر داد

تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) در آستانه روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی، عصر امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، هیات رئیسه دانشگاه شهید رجائی در معیت مقام عالی وزارت و همراه و همگام با سایر حوزه های وزارت متبوع با حضور در مرقد امام راحل، با آرمان های والای انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند. بر اساس این گزارش، آقای سید محمد بطحایی وزیر محترم آموزش و پرورش وحجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی به ایراد سخنرانی پرداختند.

شرکت کنندگان در این آیین، ضمن نثار تاج گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کردند.

در بخشی از سخنان یادگار امام آمده است: معلم و آموزش و پرورش بزرگترین محل برای شست و شوی قلب و آماده سازی راه برای حرکت و بزرگترین جای برای تربیت انسان مهدوی و فردی است که چشم هایش را از زشتی ها، پلیدی ها، دورنگی ها و دیدن عیب های دیگران و ندیدن عیب های خودش، می شوید. انسان در آموزش و پرورش گوش هایش را می شوید از اینکه نکند صدای «یا للمسلمین»ی بلند شود و او نشنود و جایی است که انسان زبانش را به گفتن حرف حق باز می کند. وی در پایان اضافه کرد: امام سجاد (ع) در فرازی از دعای مکارم الأخلاق می فرماید خدایا هیچ خصلتی را در من مگذار که عیب من باشد مگر آن را اصلاح کنی؛ هیچ عیبی را نگذار که من به آن سرزنش شوم مگر اینکه آن عیب را تبدیل به حسن کنی و هیچ صفت خوبی را در من ناقص مگذار.

dav

%d8%aa%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af%d9%85%db%8c%d8%ab%d8%a7%d9%82%d9%88%d8%b2%db%8c%d8%b1%d9%85%d8%b9%d8%a7%d9%88%d9%86%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%b1