معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود:

اولین جلسه دورهمی شعر و ادب با هدف ارتقاء ساعت­های مطالعاتی دانشجویان و آشنایی با کتاب­های مناسب ادبی در روز دوشنبه مورخ ۲۱ آبان ماه در اتاق جلسات اداره فرهنگی و فوق برنامه برگزار گردید. آقای صفری دبیر کانون شعر و ادب در این باره اعلام کرد که کتاب های مطرح شده همگی از آثار فاخر ادبی هستند و تعدادی از آنها در این جلسه به نقد و بررسی گذاشته شد.

او از کتاب های مرگ آقای سعدی در پاریس، آنها، شازده کوچولو، منجنیق، تنهایی پرهیاهو و… نام برد که در این جلسه درباره آنها صحبت و نقد گردیده است. لازم به ذکر اقای امیر شمس هماهنگی این جلسه را بر عهده گرفته اند.

اقای صفری در پایان از دانشجویان دعوت به عمل آورد تا با حضور خویش در این جلسه با دست آوردهای زبان و ادب پارسی بیشتر آشنا شوند. این جلسه ها در روزهای دوشنبه از ساعت ۱۲:۳۰ لغایت ۱۳:۴۵ برگزار می­شوند.

photo_2018-11-14_16-04-08 photo_2018-11-14_16-05-10