برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم و هفته آموزش در دانشکده علوم ورزشی

این مراسم که با حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم ورزشی امروز چهارشنبه به تاریخ ۲۱/۲/۱۴۰۱  برگزار شد. پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در ابتدای جلسه و عرض خیر مقدم توسط دکتر مجید کاشف رئیس محترم دانشکده علوم ورزشی گزارشی از وضعیت آموزشی دانشکده و چالش های موجود توسط خانم دکتر فرشته شهیدی معاون آموزشی ارائه گردید. در ادامه جلسه جناب آقای دکتر هادی روحانی معاون محترم برنامه ریزی آموزش عالی و دبیر شورای استعدادهای درخشان وزارت علوم به عنوان سخنران ویژه در این جلسه حضور داشتند اطلاعاتی در رابطه با تغییرات ایجاد شده در رشته ها و گرایش های علوم ورزشی ارائه نمودند پس از آن از اساتید برتر دانشکده سرکار خانم دکتر ناهید ادیب پور و جناب آقای دکتر فرشید طهماسبی و دانشجویان برگزیده نیز تقدیر به عمل آمد.