۲۱ آبان ماه سالروز شهید تهرانی مقدم گرامی باد

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون(۱۶۹ آ ل عمران)

پدرموشکی ایران را همه می‌شناختند،‌ تنها اعتماد فرمانده کل قوای نیروهای مسلح کافی بود تا شهید حاج حسن تهرانی مقدم بتواند طرح‌هایش را به مرحله تولید و پیشرفت برساند و امروز ایران اسلامی بسیار مقتدر و با دارا بودن قدرت دفاعی و نظامی، تن استکبار و صهیونیست ها را بلرزاند

حاج حسن از فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بود که پس از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد.

همچنین در سال ۸۵ به عنوان رییس سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد. وی توانست در دوران فرماندهی خود در صنعت موشکی با همکاری سایر رفقای پاسدارش تحول عظیمی در این عرصه ایجاد کند به گونه‌ای که اکنون جمهوری اسلامی جزو قدرت‌های اول موشکی در جهان به حساب می‌آید.

با ساخت موشک نازعات، این موشک بومی فصل نوینی در پیشرفت صنعت و تکنولوژی نظامی ایران آغاز شد که تداوم آن را بعد از جنگ در ساخت و تولید انواع موشک‌های پیشرفته‌تر بومی همچون «شهاب ۳» با برد بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر شاهد بودیم که بدین ترتیب زمینه برای افزایش قدرت بازدارندگی نظامی ایران در سطح منطقه و بین‌الملل و بالطبع افزایش قدرت و امنیت ملی ایران اسلامی ایجاد شد که همه این ها مرهون تلاش ها و ابتکارات علمی و دانش بنیان امثال سردار شهید حسن تهرانی مقدم هاست.

محصول تلاشهای تهرانی مقدم و یارانش، اکنون در اختیار مردان جهاد است و تربیت شدگان آن مجموعه از کفایت لازم برای ادامه آن خط نورانی برخوردارند.

شهید حسن تهرانی مقدم، جوانی سر به زیر و با ایمان که مانند بسیاری از جوانان نسل انقلاب، پاسداری از نهضت را تکلیف خود دانست و به صف سپاهیان روح الله پیوست و سرباز فرمانده کل قوا شد و در نهایت آتش موشک ها و توپخانه اش بلای آسمانی بعثی ها، منافقین و صهیونیست ها شد.

با امید به اینکه با شهادت این مردان بزرگ در کشور نام و یاد و خاطره شان در ذهن ها پر رنگ تر و راه شان پر ره رو باد.