📚 معرفی کتاب “تهِ کلاس، ردیفِ آخر، صندلیِ آخر”

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد؛

📚 معرفی کتاب “تهِ کلاس، ردیفِ آخر، صندلیِ آخر”

💠 معرفی بهترین کتاب‌هایی که معلمان باید بخوانند

📝 نویسنده: لوییس سکر
📑 تعداد صفحات: ۲۵۹ صفحه

نویسندۀ کتاب «تهِ کلاس، ردیفِ آخر، صندلیِ آخر» -که برندۀ نوزده جایزۀ بین‌المللی شده- لوییس سکر است. لوییس سکر در دوران تحصیلش در یک دبستان تدریس می‌کرده و علاوه بر نویسندگی، تجربه تدریس و معلّمی نیز دارد.
برخلاف کتاب‌هایی که در قسمت‌های قبلی معرفی شد، این کتاب یک رمان است؛ رمانی جذاب و طنزآمیز در مورد یک دانش‌آموز بیش‌فعال که به احتمال زیاد همه ما با بخش‌های زیادی از این کتاب همذات‌پنداری خواهیم کرد. خواندن این کتاب به معلم‌ها کمک می‌کند تا در مورد احساسات کودکان و نوجوانان شناخت بیشتری به دست بیاورند و نحوۀ کنار آمدن با آن‌ها را یاد بگیرند.
این کتاب به اهمیت اعتماد به بنفس در کودکان و تاثیر معلمان و مشاوران مدرسه در ایجاد این اعتماد بنفس اشاره می‌کند. کتاب “ته کلاس، ردیفِ آخر، صندلی آخر” کتابی است که معلمان نه تنها باید آن را بخوانند، بلکه باید آن را به شاگردانشان نیز توصیه کنند.

👨🏻‍🏫 کانون دبیران جوان:
🆔️ eitaa.com/DbjSRTTU1