گزارش يك برنامه موفق برگزار شده توسط انجمن علمي دانشكده مهندسي مكانيك

كارگاه انتقال تجربه در محيط  كسب وكار توسط انجمن علمي ساخت وتوليد  دانشكده مهندسي مكانيك برگزار گرديد كه با استقبال دانشجويان دانشكده مكانيك برگزار گرديد. اين برنامه در زماني بين  روز دانشجو و هفته پژوهش پيش بيني شده بود. يكي از اهداف آموزشي  دانشگاه ،الگو گرفتن دانشجويان از دانشجويان موفق با شرايط مشابه خودشان مي باشد . در اين كارگاه آقاي شاهين پناهي دانشجوي موفق و با اخلاق دانشكده مكانيك كه تجارب موفقي در محيط كسب وكار كسب كرده اند براي دوستان خود در رشته مكانيك ساخت وتوليد سخنراني كرده و تجارب خود را انتقال دادند. بخشي از اين برنامه به صورت پرسش وپاسخ بود . پس از اين برنامه با دانشجويان در مورد ادامه برنامه هاي دانشكده مكانيك  در حوزه پاسخگويي به نيازهاي فرهنگي و مهارتي دانشجويان ودر جهت آمادگي بيشتر آنها در  ورود به دو حوزه معلمي و حضور در صنعت به طور همزمان هم انديشي شد.