گزارشی از کتاب های چاپ شده در انتشارات دانشگاه شهید رجائی در بهار ۱۴۰۰

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از سرپرست انتشارات، تعداد ۷ کتاب با عناوین زیر در بهار ۱۴۰۰، پس از طی فرآیند داوری و ویراستاری به چاپ رسیده است:

۱- گرافین از نظر کشسانی مواد تا نظریه کوانتومی نسبیتی (آقای دکتر مهدی نیک عمل)

۲- بازی­های المپیک زمستانی (آقای دکتر میثم رحیمی ­زاده و آقای دکتر امیرحسین منظمی)

۳-  شناخت مقدماتی مقاومت مصالح (آقای مهندس نبی­ اله احمدی، آقای ارشک سبزی­ پور و آقای حمیدرضا موسائی)

۴- سید قطب و مسئله تکفیر (آقای دکتر حسن زرنوشه فراهانی و آقای دکتر حمید ایماندار)

۵- آنتن ­های پچ مایکرواستریپ (خانم دکتر فاطمه گران، آقای پویا گودرزی و آقای سجاد شهباززاده)

۶- معماری و منظر در فضای آموزش (آقای دکتر حمیدرضا عظمتی و خانم دکتر سمیه پورباقر)

۷- نقشه­ کشی صنعتی ۲ (آقای دکتر ولی­ اله پناهی ­زاده و آقای دکتر علی پورکمالی انارکی)

آقای دکتر حسن جعفری، همچنین افزودند، علاقه­ مندان به کتب اشاره شده و دیگر عناوین چاپ شده انتشارات دانشگاه، می­ توانند از طریق تارنمای انتشارات به نشانی publish.sru.ac.ir نسبت به سفارش آنلاین اقدام فرمایند.