گرامیداشت سالروز میلاد خجسته بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و مقام والای زن

مَن أَحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي

هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد ، در بهشت با من همراه خواهد بود.  «بحار الأنوار ، ج ۲۷ ، ص ۱۱۶»

فرهنگ مقاومت که امروزه پدیده‌ای تعیین‌کننده و قدرتمند در معادلات منطقه و جهان است، زمانی می‌تواند به یک الگوی پایدار و تأثیرگذار تبدیل شود و در دستیابی به تمدن نوین اسلامی نقش‌‌آفرین باشد که دارای شاخص‌های قرآنی باشد. یکی ازمهم‌ترین شاخص‌های الگوی مقاومت در قرآن، ایمان راسخ به خداوند سبحان است. بر اساس وعده الهی و واقعیات تاریخی، اگر مقاومت و پایداری با نگرش توحیدی و ولایت مداری همراه باشد، مورد تأئید و نصرت الهی قرار می‌گیرد؛ که نمونه بارز آن حضرت فاطمة الزهرا(س) دختر پاک رسول‌خدا(ص)، زنی است که به تعبیر پدرش تجسم خوبی‌هاست؛ زنی با نقش‌های جامع که با وجود عمر کوتاه و گرانبار خود با ایفای نقش‌های متفاوت، آینه‌ای به روی بشریت گشوده است که عبودیت، پاکی، مادری، همسری، حساسیت اجتماعی در رابطه با معروف و منکر را یک جا نشان می‌دهد.

اینک ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سالروز میلاد خجسته بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و مقام والای زن را به مادران و همکاران بزرگوار دانشگاه که هم در سنگر خانه و خانواده و هم محیط کار به خدمت مشغولند، تبریک عرض نموده و امیدوار است در حرکت بسوی تعلیم و تربیت، سیره جاودانه حضرت صدیقه کبری (س) را سرلوحه خود قرار دهند.