گرامیداشت سالروز شهادت فرزانه علامه شهید مطهری و تبریک روز معلم

إنَّما بُعِثتُ مُعَلِّما

همانا که من معلم مبعوث شدم. پیامبر اکرم(ص)

دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد فرزانه، عالم باتقوا و الگوی ایمان و استقامت ، علامه مطهری را روز معلم نام نهادن که سرمشق معلمان و اساتید ایران اسلامی است. استاد شهید مطهری با تأسی از استوره بزرگ تاریخ اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش ارزنده زنان در عرصه فعالیتهای سیاسی و اجتماعی ، طرحی نو از حضور زنان مسلمان در جامعه طراحی نمود تا زنان و مادران مسلمان ضمن حضور در عرصه‏های اجتماعی و فرهنگی درعرصه خانواده نیز با تربیت فرزندانی شایسته و لایق آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی را تضمین نمایند. جایگاه استاد و معلم جایگاه مقدس، مهم و تأثیرگذاری در فرآیند تربیت نسل‌ها می باشد و معلم همچنان عنصر اقتداربخش به نهاد آموزش و پرورش و جریان پویای آن می‌باشد. علما و صاحبنظران مختلف در طول سال‌ها همواره بر نقش بی‌بدیل معلم در اهتمام به تربیت جامع و متوازن استعدادها و ظرفیت‌های درونی و توجه به همه ابعاد و ساحت‌های شخصیت دانش‌آموزان تأکید کرده‌اند.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه علامه شهید مطهری و تعظیم به مقام شامخ شهدای معلم در هشت سال دفاع مقدس و جبهه مقاومت ، این روز را به تمامی معلمان فرهیخته و همه اساتید شریف و دانشجو معلمان عزیز که عمر پر برکت خود را خالصانه وقف خدمتگذاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده و در مسیر توسعه فرهنگ ایرانی و اسلامی گام نهادند تبریک عرض نموده و زحمات و تلاشهای ارزنده آنان را پاس می دارد و امید واثق دارد که ایمان و اخلاص ایشان با جدیت وعزم راسخ تر از گذشته نسل های آینده این مرز و بوم را از سرچشمه های معرفت و تعلیم و تربیت سیراب گردانند.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه