کسب مقام قهرمانی تیم والیبال دانشگاه در مسابقات ورزشی دانشگاههای منطقه یک گشور

به گزارش روابط عمومی و به نقل از اداره تربیت بدنی تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی متشکل از اعضای هیات علمی و کارکنان در مسابقات ورزشی دانشگاه های منطقه یک کشور موفق شد با غلبه بر دانشگاه تربیت مدرس میزبان این دوره از بازی ها به مقام قهرمانی دست یابد. در این دوره از مسابقات که به مناسبت ایام الله دهه فجر از تاریخ ۱۶ بهمن ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس آغاز گردید، دانشگاه های شرکت کننده در قالب ۹ تیم در دو گروه به رقابت پرداختند. در بازی پایانی این دوره از مسابقات که مورخ یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ برگزار گردید، دو تیم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه تربیت مدرس به مصاف هم رفتند که تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی توانست در سه دست متوالی تیم والیبال دانشگاه تربیت مدرس را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد و با اقتدار مقام اول این دوره از مسابقات را کسب نماید. در بازی رده بندی نیز دو تیم دانشگاه تهران و خوارزمی با یکدیگر  بازی کردند که دانشگاه خوارزمی با غلبه بر دانشگاه تهران به مقام سومی دست یافت. اعضای تیم والیبال دانشگاه در این دوره از مسابقات را نفرات زیر تشکیل دادند: