کسب عنوان “پایان­ نامه برتر” از جشنواره پایان نامه های برتر ایران

رساله دکتری آقای حسین اکبری دانشجوی دوره دکتری گروه ساخت و تولید که تحت راهنمایی آقای دکتر افشین کازرونی در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شهید رجایی انجام شده بود، موفق شد عنوان “پایان­ نامه برتر” را از جشنواره پایان نامه های برتر ایران – جایزه ویژه پروفسور حسابی (دوره سوم) کسب کند.

عنوان این رساله “ارتقاء صحت اندازه­ گیری حسگر نیرو/ ممان شش محوره با ارائه یک الگوریتم بهینه­ سازی سراسری مبتنی بر شبه مدل­ ها” است که جلسه دفاع آن در تاریخ ۰۱/ ۰۸/ ۱۳۹۸با کسب نمره عالی برگزار شده بود.

هدف این جشنواره بازتاب دستاوردهای جامعه علمی، آموزشی و صنعتی سراسر کشور، داوری، بررسی و درجه­ بندی پایان­ نامه­ ها، پروپوزال­ ها، مقالات، طرح­ های پژوهشی و کتاب­ های علمی تالیف شده در دانشگاه­ ها و مراکز علمی و تحقیقاتی و در نهایت گردآوری و انتشار برترین آثار در یک مجموعه واحد می­ باشد.