برگزاری اردوی راهیان نور

زنده نگاه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست . مقام معظم رهبری مدظله العالی

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه خبر داد: به گزارش رییس اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، در مراسمی معنوی و با حضور ریاست و معاونین و همکاران فرهنگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دانشجویان و بسیجیان دانشگاه در روز سه شنبه مورخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ برای اعزام و شرکت در اردوی راهیان نور بدرقه شدند. در این مراسم معنوی که مصادف با ایام اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان زادروز امام عصر عج در نمازخانه دانشگاه برگزارشد حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی مسئول محترم نهاد و دکتر مهدی نژاد برای دانشجویان صحبت کردند و رهنمودهایی مطرح نمودند. سپس دانشجویان به سمت مناطق عملیاتی و بازدید از یادمان‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس مشایعت شدند. در این اردو که بیش از۳۰۰ دانشجو شرکت دارند، دانشجویان پسر از تاریخ ۱۶اسفند۱۴۰۱ و دانشجویان دختر دانشگاه از تاریخ ۱۷ اسفند به مدت ۵ روز از مناطق عملیاتی هم چون فتح المبین، یادمان‌های شهید حسن باقری، طلاییه، هویزه، اروند، شلمچه، نهر خین، القمه و کانال کمیل بازدید خواهند کرد. گفتنی است، اجرای برنامه‌های فرهنگی هم چون بیان خاطرات دوران دفاع مقدس با حضور راویان مطرح کشوری و استانی، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی، مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا، دعای کمیل، برگزاری جشن‌های اعیاد شعبانیه و اکران و پخش فیلم‌های مستندِ دوران دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های نوزدهمین اردوی راهیان نور خواهد بود.