چشم‌انداز اقتصاد ایران از نگاه نامزد جایزة نوبل اقتصاد

در ادامة برگزاری برنامه‌های نخبگانی به منظور دانش‌افزایی مستعدان‌برتر و گسترش افق دید آنان به موضوعات و چالش‌های اساسی، وبینار چشم‌انداز اقتصاد ایران با همکاری بنیاد نخبگان استان اصفهان و اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار می‌شود.

پروفسور محمدهاشم پسران؛ نامزد دریافت جایزه نوبل اقتصادی و استاد دانشگاه‌های کمبریج و هاروارد، سخنران این وبینار است.

محمدهاشم پسران، از سرشناس‌‎ترین اقتصاددانان ایرانی‎تبار جهان و مقیم بریتانیا است. او از حیث تعداد استناد به مقالات، از بین ۲۰ اقتصاددان تراز اول اروپایی در فاصله سال‌‎های ۱۹۹۶-۱۹۹۳ در رتبه نوزدهم (پس از مارک بلاگ و قبل از انگوس مدیسون) قرار داشت. همچنین، در رتبه‎بندی وب‎گاه ideas.repec در آوریل ۲۰۱۰ رتبه چهارمین اقتصاددان جهان (با ۴۲۷ امتیاز) را با توجه به تعداد استنادات به مقالاتش به دست آورد.

وی بنیانگذار مجله اقتصادسنجی کاربردی است و به همراه برادر خود (بهرام پسران) نرم‌‎افزار اقتصادسنجی Microfit را طراحی و به بازار عرضه کرده‌‎اند.

این برنامه چهارشنبه ۱۳ اسفندماه برگزار می‌شود. علاقه‌‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت‌نام، به سامانة بنیاد نخبگان استان اصفهان مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی