چاپ کتاب “مجموعه مقالات اولین همایش ملی مهندسی مواد و علوم میان رشته‌ای” دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری “جناب آقای دکتر قربانی” کتاب مقالات نخستین همایش ملی مهندسی مواد و علوم میان رشته‌ای با حدود ۷۵۰ صفحه در قطع رحلی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی شریف به چاپ رسیده است. این کتاب متشکل از ۶۱ مقاله کامل علمی- پژوهشی، شامل طیف وسیعی از پژوهش‌های جدید در حوزه مهندسی مواد و علوم میان رشته‌ای است که با همکاری بیش از ۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه معتبر داخلی و خارجی، گردآوری شده است. هدف اصلی از چاپ کتاب حاضر، ارائه آخرین دستاورد‌های پژوهشی در زمینه محورهای همایش می باشد و امید است منبع ارزشمندی برای دانشجویان و پژوهشگران عرصه علم و فناوری باشد.

این کتاب حاصل زحمات مسئولین این همایش، آقایان دکتر ذاکری (رئیس همایش)دکتر پرویزی (دبیر اجرائی)،  دکتر میراسماعیلی (دبیر همایش) و   سرکار خانم دکتر عمرانی (دبیر علمی) و تیم اجرایی بوده است.

معاونت پژوهش و فناوری