چاپ بیش از بیست و شش مقاله در مجموعه مقالات IEEE

اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق در دو سال گذشته بیش از بیست و شش مقاله در مجموعه مقالات انجمن IEEE به چاپ رسانده اند.

انتشارات انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) حدود ۳۰٪ از انتشارات جهان را در زمینه های مهندسی برق و الکترونیک و علوم کامپیوتر تشکیل می دهد. مطالب موجود در این ژورنال ها و همچنین مطالب مربوط به چند صد کنفرانس سالانه در کتابخانه دیجیتال آنلاین IEEE موجود است. همچنین  IEEE  بیش از ۷۵۰  کنفرانس را بصورت سالانه برگزار می کند.علاوه بر این ، انجمن استاندارد IEEE دارای بیش از ۱۳۰۰ استاندارد در مهندسی است. مجلات IEEE از جمله معتبر ترین ژورنال ها در زمینه مهندسی برق با ضرایب کیفی بالا هستند که عمدتا به صورت ماهیانه چاپ می شوند.

رشد چاپ این مقالات در دانشکده مهندسی برق نشانگر توجه اساتید این دانشکده به کیفیت محصولات پژوهشی است. لازم به ذکر است اغلب اساتید دانشکده مهندسی برق عضو این انجمن می باشند و چهار نفر از آنان دارای عضویت با عنوان IEEE Senior Member هستند.