پیش از آغاز پنجمین دوره طرح شهید احمدی‌روشن/ دوره برنامه‌نویسی و تحلیل داده‌ها برگزار می‌‎شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با توجه به پیشرفت‌های شگرف هوش مصنوعی در جهان و خلق فرصت‌های جدید در حوزۀ تحلیل داده با نرم‌افزار و نیاز روزافزون کشور به پیشرفت در این حوزه، بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد پیش از آغاز دورۀ پنجم طرح شهید احمدی روشن در مهرماه ۱۳۹۹، «دوره برنامه‌نویسی و تحلیل داده‌ها» را بنا بر ضرورت پاسخگویی به نیازهای جامعه علمی کشور و لزوم یادگیری مهارت تحلیل داده با استفاده از نرم‌افزار، ویژه دانشجویان همکاران در طرح شهید احمدی‌روشن برگزار کند.

این دوره‌ها در  خردادماه ۱۳۹۹ با هدف ارتقای سطح توانمندی دانشجویان (خصوصاً دورۀ کارشناسی) و تسهیل فرآیند ورود دانشجویان کارشناسی به طرح شهید احمدی روشن برگزار خواهد شد.

دوره‌های مبانی برنامه‌نویسی، سی شارپ، پایتون، جاوا اسکریپت و هوش مصنوعی نیز در قالب این برنامه برگزار می‌شوند.

لازم به ذکر است، دانشجویان کارشناسی که این دوره‌ها را با موفقیت سپری کنند، در اولویت انتخاب بنیاد ملی نخبگان برای دوره پنجم طرح شهید احمدی روشن قرار خواهند گرفت.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://isic.ir/bmn مراجعه کنند.

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر:۹۹۰۳۰۶۲