ویژه برنامه ویژه ۱۳ آبان با موضوع “افول آمریکا”

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
🔰به گزارش کارشناس مسئول معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران ویژه برنامه ویژه ۱۳ آبان با موضوع “افول آمریکا” با حضور و سخنرانی دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران بزرگ و استقبال پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه در روز سه شنبه ۱۷/۸/۱۴۰۱ از ساعت ۱۲:۳۰ لغایت ۱۴:۳۰ در سالن شهید حسن تهرانی مقدم برگزار شد.

🔻سخنران برنامه ابتدا به تبیین مسائل پیرامون موضوع برنامه پرداختند و با ارائه آمار و اطلاعات، نکاتی را در خصوص افول آمریکا و روند نزولی سالهای گذشته آن ایراد داشته و سپس در مورد اقدامات انجام شده و در دست اقدام شهرداری مطالبی را بیان داشتند.

🔻در پایان مراسم نیز شرایط پرسش و پاسخ و گفت و گوی مستقیم بین دانشجویان و اساتید محترم دانشگاه و آقای دکتر زاکانی فراهم گردید.