نشست هم اندیشی معاونت فرهنگی با دانشکده علوم پایه.

به گزارش رئیس اداره فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ، نشست مشترک حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه با مسئولین دانشکده علوم پایه، در تاریخ ۱۴۰۰/۹/۱۵ در محل آن دانشکده، با هدف تبادل نظر و بررسی امور علمی و فرهنگی انجمن های علمی آموزش علوم (ریاضی،  فیزیک،  شیمی)  صورت گرفت.
* موارد، مورد طرح دانشکده توسط رئیس دانشکده آقای دکتر میرزایی و همکاران وی آقایان دکتر ریحانی،  دکتر رشیدی،  و خانم دکتر قلخانی و خانم دکتر صباغان :
_ انجام امور فرهنگی در کنار امور علمی مثل مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی.
_فعالیت های علمی مثل برنامه دوشنبه بیست، کافه فیزیک،  جدول مندلیف.
_آشنایی زدایی از سیستم اداری.
_تأکید بر داشتن جلسات تعاملی بیشتر به منزله اشراف کامل تر بر امور و لزوم تبلیغ کارهای انجام شده.
*  معاون فرهنگی اجتماعی آقای دکتر صلواتی و همکاران ایشان آقایان دکتر صالح پور و دکتر یوسفی و سایر همکاران نیز  بر مطالب زیر تأکید نمودند :
_ لزوم انجام کار فرهنگی خود جوش.
_لزوم برنامه‌ریزی فعالیت ها در چارچوب دستورالعمل جشنواره بین‌المللی حرکت.
_بررسی چرایی عدم کسب مقام در جشنواره حرکت.
_ترغیب اساتید و کارمندان جهت تلاش در فضای علمی و فرهنگی.
_ گزارشی از فعالیت های انجمن ها و کانون ها در سال تحصیلی گذشته.
_ کسب رتبه ممتاز دو انجمن علمی علوم پایه و معماری.
_قدردانی وصدور گواهینامه فعالیت برای دانشجویان و نیز اساتید.
_لزوم در نظر گرفتن کف و حداقلی در آمار فعالیت ها،  طوری که نمودار مربوطه به جای سینوسی شدن،  خطی صعودی گردد.
_ایده کارنامه فرهنگی دانشکده.
_استفاده لازم از ظرفیت مجازی دوره کرونایی.
_بررسی کمیسیون ماده یک.
_لزوم توجه بیشتر به گروه فیزیک وتشکیل انجمن آن.
_توجه به آمار فعالیت های علمی در حوزه های  دانشگاهی،  ملی و بین المللی انجمن ها.
_ لزوم صدور به موقع ابلاغ های اعضای انجمن ها.
                   والسلام.