هفتمین اردوی تدریس جهادی وتر

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبرداد:

هفتمین اردوی تدریس جهادی وتر به همت تشکل جامعه اسلامی بمدت ۱۴ روز از ۲۹ تیر الی ۱۱ مرداد برگزار شد. بخش اعظم این اردو پس از یک پیش دوره در مناطق محروم جوادآباد ورامین برگزار شد.

روز یکشنبه نهم مرداد رییس محترم دانشگاه، اقای دکتر مهدی نژاد بهمراه مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین فضلعلی و معاون محترم فرهنگی دانشگاه، اقای دکتر عبدالله صلواتی مهمان جمع صمیمی جهادگران بودند.

در این بازدید چند ساعته نشستی با رئیس محترم اداره آموزش و پرورش جواد آباد، اقای حامد کیوانلو در محل اداره برگزار شد و در خصوص این اردوی تدریس جهادی گزارشی از مسئول دانشجویی اردو جناب آقای معروفخانی ارائه شد.

در ادامه رییس محترم دانشگاه و هیئت همراه با برادران و خواهران جهادگر بصورت جداگانه نشست صمیمی و مفصل داشته اند.

در این نشست ها رییس محترم دانشگاه، مسئول محترم نهاد رهبری و معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صحبتهایی درخصوص ماموریت دانشگاه و نقش برجسته اردوی تدریس جهادی وتر در راستای ماموریت دانشگاه داشته اند.

سپس دانشجویان از مطالبات خویش سخن گفتند و رئیس محترم دانشگاه نیز در مقام پاسخگویی صحبتهایی راهگشا و راهبردی ارائه کردند .

گفتنی است در نشست با جهادگران، معاون آموزشی متوسطه اداره کل شهرستانها جناب آقای تاجیک و آقای دکتر منصورخواه رئیس شورای بخش جوادآباد نیز حضور داشتند.