هجدهمین دوره اردوی رئوف کوثر تشکل جامعه اسلامی دانشجویی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید رجایی خبر داد؛

هجدهمین دوره اردوی رئوف کوثر به همت تشکل جامعه اسلامی برای دانشجو معلمان برگزار شد و و ۸۲ نفر از برادران دانشجو عازم مشهد مقدس شدند. امروز سوم اسفندماه ۱۴۰۱ فضای دانشگاه آکنده از عطر مهر امام هشتم علیه السلام بود. پیش از زیارت، عشق دیدار، جانها را مبتهج و دلها را آسمانی و بی تاب کرد و تپش نبض عشق به ولایت رضوی بوضوح شنیده می شد. قبل از حرکت، دانشجویان در مزار شهیدان گمنام گرد هم آمدند و با شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند. در این مراسم مداحی اهل بیت علیهم السلام صورت گرفت و حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری، آقای دکتر مهدی نژاد، رئیس دانشگاه، آقای مهدی بادپا، مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، برای دانشجویان صحبت کردند و برگزاری هجدهمین دوره اردوی رئوف کوثر را در پرتو حمایت های دانشگاه و معاونت فرهنگی حاکی از ظرفیت و توانمندی تشکل جامعه اسلامی قلمداد کردند. گفتنی‌است پیش از این، به همت تشکل جامعه اسلامی، خواهران دانشجو به سفر مشهد مقدس اعزام شدند. روز هفتم اسفند با دستانی پر از معنا و مهر و کوله باری از تجربه های معنوی به دانشگاه بازخواهند گشت.