نگاهی کوتاه به تسهیلات و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان/ تسهيلات دورة پسادكتري (طرح شهيد دكتر چمران)

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با هدف ارتقاي توانايي‌هاي پژوهشي، فنّاورانه و آموزشي، دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و ساير مراكز آموزش عالي و پژوهشي كشور، بنیاد، دانش‌آموختگان برترِ دانشگاهي را بر اساس مجموع فعاليت‌هاي نخبگاني آنان در دوران دانشجويي و دانش‌آموختگي شناسايي ميكند تا بتوانند از تسهيلات پسادكتري بهره‌مند شوند.

مشمولان اين تسهيل، مطابق مقررات بنياد دورة پسادكتري را زيرنظر استاد ميزبان در يكي از مؤسسه‌هاي علمي داخل كشور سپري می‌کنند. پرداخت بخشي از كارمزد، حق بيمة تكميلي پژوهشگر، اعتبار ارتباطات علمي و تسهيلات فرهنگي ـ رفاهي، از جمله تسهيلات اعطايي به برگزيدگان اين طرح به شمار مي‌رود.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی