نهمین و آخرین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزاری کرد؛
به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درتاریخ ۲۷فروردین وبینار با سخنرانی دکتر ریحانی رییس دانشکده علوم پایه با موضوع حق وباطل برگزارشد.
ایشان درابتدا با اشاره به طبیعت بشر که یک نظریه بنا را برشر بودن انسان می داند حکمت خلق بشر از طرف فرشتگان وتردید در معبود بودن انسان بوده است.
نظریه دیگر این است که انسان مثل ضبط صوت است واراده وسرشتی ندارد ونه شر ونه خیر است.
اما‌نظر قرآن این است که اصالت از آن حق است وشروباطل اصالتی ندارد بلکه زائده ای است که به طفیل حق پیدا می شود.

درادامه ایشان آنچه دوام دارد را حق می داند
وبا اشاره به آیه ۱۷ سوره رعد که به صورت صوتی وتصویری پخش کردند که داستان کف برروی آب است که برروی آب زلال ایجاد نمی‌شود پس اگر کف وجود دارد به دلیل جسم خارجی است پس حق با باطل آلوده شود رنگ محیط می گیرد وبا خرافه وحقیقت آمیخته می‌شود.
ایشان با اشاره به داستان نوشتن فرمان امام علی ع توسط یکی از علمای فارس که درشهر درمانده شد از آن داستان نتیجه گرفتند که هدف مولا چیزی جدای از هدف معاویه است
هدف علی ع زنده نگهداشتن حق بود که با شهادت ایشان هدف ماند وادامه دارد.
همان طور که می بینیم انسان یا مکتب باطلی سر پا می ماند به خاطر آن مقدارحقی است که درخود آمیخته است.
این جلسه وبینار با ۶۱ نفر شرکت‌کننده درساعت ۲۱/۳۵ دقیقه به اتمام رسید.