نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه با هیأت رئیسه دانشکده مهندسی مکانیک

به گزارش رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی اجتماعی، روز یکشنبه ۷ آذر ماه نشست صمیمی دست اندرکاران امور فرهنگی دانشگاه با هیأت رئیسه دانشکده مکانیک  با هدف تعامل و تضارب آرای طرفین در خصوص اعتلای برنامه های فرهنگی دانشکده و استماع نظرات اساتید برگزارشد. در این جلسه دو ساعته معاون محترم فرهنگی در خصوص مشارکت بیشتر دانشکده در ابعاد کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی ارایه طریق کردند. در ادامه رئیس اداره امور فرهنگی با ارایه گزارشی به آسیب شناسی فعالیت های دانشکده پرداختند. در پایان راهکارهایی از طرف مدیر فرهنگی در خصوص تشکیل شورای فرهنگی دانشکده ها و همچنین  ایجاد ارتباط بیشتر با معاونت فرهنگی و نیاز سنجی برنامه های فرهنگی سخنانی ایراد کردند. همچنین چگونگی تشکیل کمیسیون ماده یک، وبینارها، اردوهای سیاحتی و کمیته ناظر بر نشریات از طرف رئیس اداره مطالعات بیان شد. معاونین دانشکده و کارشناسان و اساتید نیز به بیان نظرات خود پرداختند.