نشست دبیران کانون ها در خصوص فعالیت های قرآنی و مناسبت های فرهنگی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه؛ در نشست هم اندیشی دبیران کانون ها های فرهنگی و هنری که در تاریخ ۶ دیماه ۱۴۰۲ در دفتر فرهنگی هنری ساختمان اداری (منفی ۱)  برگزار شد مسائلی چون؛ مسابقه قرآنی پیش رو و فعالیت های فرهنگی و هنری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ابتدای جلسه خلاصه ای از فعالیت های کانون ها فرهنگی ماه های گذشته  توسط آقای مزینانی دبیر دبیران کانون ها تشریح گردید.

سپس مرادخانی کارشناس کانون های فرهنگی و هنری ضمن تقدیر از فعالان عرصه هنری دانشگاه و دبیران پرتلاش کانون ها، اظهار داشت؛ کانون های فرهنگی و هنری می توانند با سیاست گذاری منسجم و هدفمند درباره فعالیت ها ی قرآنی پیش رو و استفاده از ظرفیت های گوناگون و متنوع کانون ها در راستای مشارکت حداکثری در مسابقات قرآنی، نقش آفرینی پررنگی داشته باشند.

وی افزود: انتظار است برنامه ریزی و توجه بیشتر و گسترده ای در زمینه فعالیت های قرآنی توسط دبیران کانون ها صورت پذیرد.

در ادامه دکتر بهارلو مدیر محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی خلاصه ای از شیوه نامه مسابقات قرآنی را تشریح کرده و عنوان نمودند؛ مسابقات در ۹ بخش و ۴۰ رشته برگزار خواهد شد.