نشست تخصصی با عنوان «از معماری طبیعت تا طبیعت معماری انسان»: گفت و گوی میان رشته ای معماران با اندیشمندان علوم طبیعی (فیزیک) و علوم انسانی

نشست تخصصی با عنوان «از معماری طبیعت تا طبیعت معماری انسان» در روز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ به میزبانی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی در سالن جلسات شهید باهنر برگزار گردید. این نشست از ساعت ۸ صبح با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و با سخنرانی آقایان دکتر نیک عمل، دکتر صلواتی و استاد خسروی ادامه یافت. هدف از این نشست، گفت و گوی میان رشته ای معماران با اندیشمندان علوم طبیعی (فیزیک) و علوم انسانی بود که به همت مسئولین دانشکده و انجمن علمی معماری، گرافیک، علوم پایه و معاونت فرهنگی برگزار گردید.

در ادامه از دو کتاب ارزنده استاد خسروی رونمایی شد و جلسه پرسش و پاسخ میان اساتید و دانشجویان شکل گرفت. سپس مراسم تقدیر از دانشجویان با حضور اساتید مدعو و مسئولین دانشگاه انجام شد.

امید است نشستهای علمی تخصصی میان رشته ای در سطح دانشگاه مورد استقبال قرار گیرد