مقاومت تنها راه آزادسازی فلسطین است

وَ اسْتَعينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ وَ إِنَّها لَکَبيرَةٌ إِلاَّ عَلَي الْخاشِعينَ(بقره ایه ۴۵)

امتی تن به ذلت میدهد که طعم آزادی و آزادگی را از یاد برده باشد و هر مشت گره شده ای برای پایان به ظلم ستیزی همچون دانه ای است که بر خاک قلبی جهت رشد این اندیشه و مفهوم فرو می‌افتد. پر واضح است طبق بیانات مقام معظم رهبری «روز جهانی قدس روز اعلام مخالفت امت اسلامی با ظلم و بی‌عدالتی صهیونیست‌ها و حامیانشان است» و در این روز وظیفه هر جامعه مسلمانی است جهت فریاد مظلومیت یک ملت که با سیاستهای خصمانه ،سعی در انکار هویت ملی و جغرافیایی آنان دارند بشتابد. روز جهانی قدس نماد و مظهر مظلومیت ملتی که ۷۰ سال ظلم وستم رژیم غاصب صهیونستی که در دوران اشغالگری خود جز فساد و تباهی چیزی به ارمغان نیاورده است. برکسی پوشیده نیست که رژیم صهیونستی طی دهه های گذشته خود از هیچگونه تجاوز به هویت مردم فلسطین دریغ نکرده و با گسترش تمامیت اراضی اشغالی خود سعی در بیرون راندن این ملت نموده و از تمام جنایات جنگی و غیر جنگی از قبیل بیماری ، دارو و نرسیدن کمک های بشر دوستانه کوتاهی نکرده و قدس شریف که تجلی اسلام در دل سایه شوم این رژیم است را مورد تسخیر و محرومیت فلسطینیان مبنی بر بهره بردن از آن کرده است.فرازی از وصایای شهدای کشورمان همچون باقری ها، اکبری ها و متوسلیان ها که بر مقاومت و حمایت از ملت فلسطین تاکید کردند و از تمام مردم ایران برای پایان دادن به این شجره خبیثه دعوت به عمل آوردند حاکی از اهمیت این موضوع و روز قدس می باشد. ملت ها و دولت های اسلامی در شرایط کنونی باید به بیداری ، وحدت و همبستگی اهتمام ورزند و در برابر این رژیم غاصب و متجاوز بایستند که طبق منویات مقام معظم رهبری اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید و این امر میسور نخواهد شد جز «مقاومت» که در راس تمام امور باید قرار گیرد همانند رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس که در سوم خرداد ماه ۱۳۶۱ منجر به آزاد سازی خرمشهر ، شهر مقاومت، ایثار و پیروزی شدند. ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید رجایی ضمن محکومیت شدید این رژیم پلید و بیمار که همچون سرطان سعی در گسترش خود دارد ولی به حول قوه الهی و بیداری اسلامی این امر محقق نخواهد شد از تمام امت اسلامی و دانشجویان انقلابی دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی جهت حضوری پر رنگ در راهپیمایی پر شور روز قدس دعوت به عمل می آورد.

ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه