معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در نیشابور تأکید کرد؛ ضرورت عدم وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه دولت/ کسب منابع از محل فروش تحقیقات

به گزارش اداره‌‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خطیبی که در اولین روز از ایام‌الله دهه فجر به منظور افتتاح دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور به استان خراسان رضوی سفر کرده است، در دانشگاه نیشابور با اشاره به ضرورت عدم وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه دولت گفت: ایجاد مراکز رشد و پارک علم و فناوری و آزمایشگاه نیاز امروز دانشگاه‌های سراسر کشور است و در دوره جدید وزارت علوم، اهتمام به فناوری و واحدهای فناور بسیار زیاد است.

وی ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم که دانشگاه‌های ما همچون دانشگاه‌های تراز اول دنیا وابسته بودجه دولت نباشد. دانشگاه‌های تراز اول دنیا وابستگی خیلی کمی به بودجه دولت دارند. ۳۴ درصد هزینه این دانشگاه‌ها از محل فروش تحقیقات است.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: باید رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانش‌آموختگان در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه نگارش شود. اینکه افراد عمری را در دانشگاه بگذرانند، مسئله‌ای حل نخواهد شد. به نظر ما اگر دانشگاه می‌خواهد برای فارغ التحصیلانش شغل ایجاد کند، باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتنای بیشتری داشته باشد.

خطیبی تاکید کرد: ایجاد مراکز رشد، پارک علم و فناوری و آزمایشگاه نیاز امروز دانشگاه‌های سراسر کشور است و در دوره جدید وزارت علوم، اهتمام به فناوری و واحدهای فناور بسیار زیاد است.

وی همچنین با اشاره به بهره برداری از دانشکده علوم انسانی و ادبیات دانشگاه نیشابور بعد از ۴ سال خاطرنشان کرد: سایر پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه نیشابور از محل اعتبارات متمرکز وزارت علوم و از محل اعتبارات ملی تا سال ۱۴۰۱ به اتمام خواهد رسید. استراتژی دولت سیزدهم این است که ساخت پروژه عمرانی جدید آغاز نشود تا پروژه‌های نیمه تمام قبلی به اتمام برسد. از این رو مکلفیم تا تمام پروژه‌های نیمه تمام قبلی را تا سال ۱۴۰۱ در سراسر کشور به اتمام برسانیم.

دکتر صادقی سمرجانی رئیس دانشگاه نیشابور نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام الله مبارک دهه فجر گفت: تاریخ نیشابور بسیار بزرگ است و ما باید سعی کنیم نیشابور را به جایگاه واقعی خود که همان شهر نظامیه‌هاست برسانیم.

وی در خصوص افتتاح پروژه دانشکده ادبیات عنوان کرد: با بهره برداری از این دانشکده ۶۰ درصد از مشکلات کمبود کلاس این دانشگاه حل خواهد می‌شود.

رئیس دانشگاه همچنین از حمایت‌های خیرین نیشابوری که همواره یاریگر این دانشگاه هستند تشکر و قدردانی کرد.

شایان ذکر است؛ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور در دو طبقه با اعتبار حدود ۱۳۰ میلیار ریال به بهره برداری رسید که موزه باستان شناسی، لابراتوار و سایت کامپیوتر از جمله امکانات آن است.

 

 

 

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۳۰۲