معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد

موفقيت  علمي دوتن از اساتيد دانشگاه در ليست سرآمدان ايران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از فدراسیون سرآمدان علمی کشور وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در بین فهرست ۱۰۰ نفره سرآمدان علمی کشور، نام دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید رجائی به چشم می خورد. دکتر مهدی نیک عمل عضو هیات علمی و دانشیار گروه فیزیک و دکتر جواد بهشتیان عضو هیات علمی و دانشیار گروه شیمی توانستند افتخار کسب این مهم را برای دومین بار در کارنامه پژوهشی خود به ثبت رسانده و برگ زرین دیگری بر افتخارات دانشگاه شهید رجائی بیافزایند.

بر اساس این گزارش، و با توجه به پايش توليدات علمي كليه پژوهشگران كشور،‌ صد نفر برتر آنها بر اساس آيين نامه اين فدراسيون امكان برخورداري از گرنت ويژه را برخوردار می شوند که در این بین، دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهيد رجائي نيز به عنوان سرآمدان  علمی ایران در فهرست سال ۹۵ قرار گرفته اند.

بنا براين گزارش، از نکات مهم در این خصوص، کسب رتبه نخست در حوزه فیزیک و کسب مقام سوم (در مجموع) در این رده بندی و فهرست صد نفره سرآمدان علمی کشور توسط دکتر نیک عمل  است. ايشان همچنين به عنوان یکی از پژوهشگران فعال دانشگاه توانسته بود در سال ۱۳۹۳ نيز عنوان پژوهشگر برتر کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناسایی و از طرف ریاست محترم جمهور لوح تقدیر دریافت نماید. کسب جایزه ماری کوری، پژوهشگر برتر دانشگاه شهید رجائی در سال های مختلف، کسب عنوان نویسنده برتر و کیفی ترین مقالات در دانشگاه و نیز دریافت نشان درجه یک پژوهش از سوی  ریاست محترم دانشگاه، از جمله افتخارات ديگر دكتر نيك عمل در حوزه پژوهش است.

همچنين دکتر جواد بهشتیان نیز که در دو سال متوالی در فهرست سرآمدان علمی کشور قرار گرفت، افتخاراتی از جمله نویسنده برتر دانشگاه، دارای بالاترین ضریب شاخص H دانشگاه و پژوهشگر برتر دانشگاه و کسب نشان درجه یک پژوهش دانشگاه را در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد. براساس اين گزارش دكتر بهشتيان در ليست منتشره رتبه سوم سرآمدان علمي را در رشته شيمي كسب نموده اند. در سال جاری ایشان توانست جایگاه ۱۲ لیست ۱۰۰ نفری سرآمدان علمی کشور را از آن خود کند.

ضمن تبريك به جامعه اعضاي هيات علمي دانشگاه، از خداوند متعال براي اين اساتيد فرهيخته ار درگاه خداوند متعال توفيقات روز افزون راخواستاريم.

خاطرنشان مي گردد بنا به سند منتشره شده از سوي فدراسيون سرآمدان ايران،  دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي در سال ۱۳۹۴ با دارا بودن سه عضو هيات علمي در ليست اين فدراسيون جزو موفق ترين دانشگاه هاي كشور به تناسب تعداد اعضأ هيات علمي از اين حيث محسوب گرديد.

???????????????????????????????

دكتر مهدي نيك عمل

دانشيار گروه فيزيك دانشكده علوم پايه

رتبه نخست فيزيك در ليست فدراسيون سرآمدان ايران